Restaurant Rosa

Feesten & partijen

verjaardag - babyborrel - jubileum - bruiloft - condoleance

Feesten & partijen
Feesten & partijen
Vanaf het najaar organiseren we weer heel graag uw feestje

Feesten & partijen

Groot of klein gezelschap wij verzorgen jullie feest tot in de puntjes. Dit alles maakt ons tot één van de mooiste feestlocaties uit de omgeving. Samen maken we het onvergetelijk! Vanaf september en oktober kunt u bij ons uw bruiloft, aangeklede borrel of verjaardag vieren. Met onze verschillende locaties, zoals onze gezellige zaal “de schuur”, hebben we voor elke gelegenheid een passende ruimte. Wij luisteren naar uw wensen en zorgen voor een gastvrije en culinaire beleving zodat u en uw gasten kunnen genieten!

Waarom Ponderosa als feestlocatie?       

  • Sfeervolle locatie met karakter
  • Voldoende parkeergelegenheid
  • Borrel, diner of feest
  • Tot 550 personen (feest)
  • Overnachten is mogelijk

Vraag een offerte aan

* Verplicht in te vullen

Ponderosa heeft de juiste locatie voor ieder verjaardagsfeest, bruiloft of jubileum. Met onze verschillende locaties, waaronder de sfeervolle boerenschuur hebben we voor elke gelegenheid een passende ruimte. Wij zorgen voor een gezellige, gastvrije en persoonlijke ambiance waar alles tot in de puntjes geregeld is zodat jij de tijd hebt voor je gasten. Ook voor het afscheid van een dierbare nemen we graag de zorg voor het regelen van een condoleance uit handen.

Ook in Coronatijd kunt uw bruiloft of verjaardagsfeest op Ponderosa vieren. Onze feestlokatie kunnen wij middels ronde tafels en hoge bartafels heel gezellig inrichten. U kunt er ook voor kiezen het restaurant af te huren voor een diner. Bel of mail ons voor de mogelijkheden.